“Pored mene” vratio mladu publiku u naše bioskope

Izvor: Taramount

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je domaći film “Pored mene” reditelja Stevana Filipovića i producentske kuće Hypnopolis proteklog vikenda bio prvi na listi gledanosti u bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori.

Foto: Taramount

Foto: Taramount

Posle veoma uspešne premijere u beogradskom Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, od četvrtka, 24. septembra, ovaj film je stigao i na redovne repertoare naših bioskopa.

Iskrene emocije koje sa sobom nosi, jaki karakteri i njihove emotivne priče učinile su da “Pored mene” za vrlo kratko vreme vrati mladu publiku u naše bioskope.

Sa druge strane, ovo ostvarenje je ostavilo snažan utisak i na stariju publiku, koja je gledajući ovaj film sa zadovoljstvom ponovo proživela nekadašnje srednjoškolske dane.

pored mene

Deo ekipe filma “Pored mene” posetio je i Novi Sad, Niš i Kragujevac i zasluženo osvojio simpatije tamošnje publike koja ih je dočekala gromoglasnim aplauzima.

Najveću pažnju gledalaca definitivno su osvojili mladi glumci, koji su se družili sa svojim fanovima, delili im autograme i slikali se sa njima.

Zbog velikog interesovanja, u četvrtak, 1. oktobra deo ekipe će posetiti i bioskop Cineplexx Delta City u kasnim popodnevnim časovima.

U petak, 2. oktobra ekipa gostuje u bioskopu Roda, a u subotu, 3. oktobra u bioskopu Takvud.

Foto: Taramount

Foto: Taramount

Dođite da upoznate Strahinju, Jelenu, Sandru, Lazara, Tadiju, Rašu, Sofiju, Matiju i ostale omiljene likove iz odeljenja IV-3!

Pratite fejsbuk stranu Taramountfilm Srbija na kojoj ćemo objavljivati termine projekcija koje će posetiti glumci.

Najsrećniji gledaoci će imati priliku da osvoje originalnu majicu iz filma “PORED MENE”.

%d bloggers like this: