Pomak za nastavak filma “The Lego Movie”

Prethodnih meseci smo ispratili dosta novosti u vezi sa animiranim ostvarenjem “The Lego Batman Movie”, koje su većinom bile vezane za glasovnu postavku i glumce koje očekujemo u njoj. Prvi, originalni kompjuterski animirani film “The Lego Movie” pojavio se 2014. godine, za koji su Kris Miler i Fil Lord radili režiju i scenario. Nakon toga, s obzirom na uspeh koji je film postigao, ideje vezane za ovo ostvarenje su se namnožile, tako da su u razvoju tri spinofa, dva predviđena za 2017. godinu, a treći je zajedno sa nastavkom najavljen za 2018. godinu. Za razliku od originalnog filma, Kris Miler i Fil Lord neće raditi režiju za nastavak, već samo scenario, a umesto njih režiju će raditi Rob Šrab.
Nedavno je Kris Miler na svom Twitter nalogu zagolicao maštu svojim fanovima, napisavši: “Upravo sam se predao pisanju prvog zvaničnog nacrta za ‘LEGO Movie 2’ ”.
Kako navodi Entertainment Weekly, Kris Miler i Fil Lord su za Empire tokom ove godine razgovarali o nastavku filma “The Lego Movie”, pri čemu je Miler rekao: “Pa, ne želimo da vam damo spojlere, ali smo zaista zainteresovani sa onim šta će se desiti dečaku koji je u meta priči u prvom filmu, kada je četiri godine stariji. Kada je on u adolescenciji, kako to menja njegovu tačku gledišta? I, fino je imati junake koji počinju sa različitog mesta u odnosu na prvi film. Emet, na primer, je bio u ekstremnoj krizi kada je video drugu dimenziju i dovodio je u pitanje celokupnu poentu svog postojanja”.
Kako je najavljeno, nastavak filma “The Lego Movie” možemo očekivati 18. maja 2018. godine.

%d bloggers like this: