Pravilnik o privatnosti

Politika privatnosti

Ova stranica utvrđuje politiku privatnosti (“Politika”) za sajt www.blockbuster.rs.
Vaše lične podatke i odgovornost prema njima shvatamo ozbiljno. Njih koristimo samo za obezbeđivanje i unapređenje servisa. Mi tretiramo vaše lične podatke kao što bi tretirali svoje lične podatke.

Korišćenjem usluge , pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija u skladu sa ovom Politikom.

Blockbuster.rs zadržava pravo da, po sopstvenom nahođenju, izmeni ili zameni ovu Politiku postavljanjem nove ili ažurirane verzije na sajt. Vaša je odgovornost da periodično proveravate ovu Politiku zbog eventualnih promena koje se mogu pojaviti. Vaša kontinuirana upotreba sajta, odnosno njegovo posećivanje i korišćenje sadržaja nakon objavljivanja bilo kakvih promena u ovoj Politici predstavlja Vaše prihvatanje tih promena .

Prikupljanje informacija

Mi možemo prikupiti i obraditi sledeće informacije o vama kao što su vaše ime, broj telefona, e-mail i poštansku adresu, pol, državu prebivališta i IP adresu sa koje posećujete sajt, ukoliko želite da objavite neki sadržaj na sajtu ili zatražite od nas neku informaciju.
Ako sajt posećujete anonimno, bez registracije, u tom slučaju lični podaci se ne prikupljaju od vas. Naš softver koristi kolačiće (cookies) koji se uglavnom koriste za web analizu s ciljem optimizovanja pregleda stranice od strane korisnika. Takođe se koriste za prikupljanje podataka za našu internu analizu i statistiku, a sve u cilju poboljšanja sadržaja i funkcionisanja sajta. Ni jedan kolačić se ne prodaje trećoj strani. Mi ne pokušavamo da saznamo vaš identitet. Ukoliko to budemo želeli, unapred ćemo vas obavestiti. Većina web pretraživača automatski prihvata kolačiće. Ukoliko želite možete promeniti podešavanja tako da vaš pretraživač spreči ili vas svaki put obavesti kada pokuša da postavi kolačić. Sve o kolačićima možete saznati na sajtu www.allaboutcookies.org. Ukoliko se potpuno blokiraju svi kolačići možda nećete moći u potpunosti da pristupate našem sajtu.

Upotreba vaših ličnih podataka

Mi ćemo koristiti lične podatke koje dajete da bismo vas identifikovali kada se prijavite na vaš nalog. Oni nam omogućavaju da vam pružimo informacije koje ste zatražili od nas, poboljšamo sadržaj i usluge.

E-mail

Mi želimo da komuniciramo sa Vama samo ako vi to želite. Ako nam dostavite vaš e-mail, možda ćemo vas kontaktirati da bi vas obavestili o nekim novim sadržajima ili ponudama. Možda ćemo vas kontaktirati i ukoliko nam treća strana dostavi vaš e-mail. Svaki kontakt je u dobroj nameri. Na vaš zahtev, obaveštenja i ponude koje eventualno budemo slali na e-mail, prekinućemo.

Dobrovoljno obelodanjivanje

Sve lične informacije ili sadržaj koji ste dobrovoljno dostavili u javnim oblastima Sajta postaju javno dostupni i mogu se prikupljati i koristiti od strane drugih korisnika. Trebalo bi da budete oprezni pre nego što otkrijete svoje lične informacije preko javnih mesta. Zadržavamo pravo da objavimo vaše podatke kada je to zakonom obavezno ili kada je u pitanju zaštita naših prava.
Ukoliko želite da izbrišete svoje podatke ili ih izmenite, molimo vas da se prijavite i ažurirate svoj profil. Mi možemo zadržati određene informacije u skladu sa zakonom ili za neophodne poslovne svrhe. Na zahtev, mi ćemo vam dati kopiju svih vaših ličnih informacija koje čuvamo. Ova informacija se plaća, ali naknada ne prelazi propisanu taksu dozvoljenu zakonom.

%d bloggers like this: