Pokrenuta Kickstarter kampanja za film „Volja sinovljeva“ Nemanje Ćeranića

Izvor: FCS


Ekipa filma „Volja sinovljeva“ reditelja Nemanje Ćeranića pokrenula je kampanju za prikupljanje finansijskih sredstava na glasovitoj platformi „Kickstarter“. Kako navode iz ekipe ovog filma u nastajanju, „Volja sinovljeva“ je u ovom trenutku oko 40% završena.
Volja sinovljeva (Son’s Will) filmski je projekat mladog autorskog tima, reditelja Nemanje Ćeranića kome je ovo prvi dugometražni igrani film. Priča prikazuje postapokaliptičnu budućnost u kojoj glavni junak Jovan (Igor Benčina) bira da li će izvršiti osvetu nad svojim neprijateljem Tuđinom (Sergej Trifunović) zbog svih zločina koje je počinio njegovoj porodici ili mirno nastaviti svoj život u planini obezbeđujući na taj način svoje porodično nasleđe. Celokupan film pratimo kroz priču naratora Nikole (Žarko Laušević) koji je bio učitelj obojici mladića. Film je višeslojan, žanrovski, prvi svoje vrste sa ovih prostora, sa mnogo epskog simbolizma i mitologije iz srpskih epskih pesama.


Donacije se kreću od jednog američkog dolara pa naviše, a za svaku donaciju postignutoj na platformi, donator zauzvrat može dobiti posebne nagrade koje se vezuju za ovo filmsko ostvarenje.
Snimanje filma započeto je u avgustu 2017. godine u Boru i planirano je da se snimanje nastavi zahvaljujući ovim donacijama.
Više o Kickstarter kampanji za Volju sinovljevu na tamošnjoj odrednici ovog filma i njegove kampanje pogledajte ovde.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: