Pogledajte prvi trejler domaćeg filma “Izgrednici”

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vam saopštimo da je objavljen prvi trejler novog filma reditelja Dejana Zečevića, “IZGREDNICI”. Premijera ovog jedinstvenog trilera zakazana je za 1. mart i održaće se u velikoj dvorani Sava Centra u okviru ovogodišnjeg Festa. Od 8. marta film stiže na redovne bioskopske repertoare.

Film “IZGREDNICI”, u produkciji filmske kuće Biberche, rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković. U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević.

Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.

Producent filma je Nikolina Vučetić Zečević, direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, montažeri Lazar Predojev i Milena Predić, kompozitori Nemanja Mosurović i Luka Slavić, dok je za masku i šminku bila zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

 

Režija: Dejan Zečević
Uloge: Radovan Vujović, Marta Bjelica, Mladen Sovilj, Svetozar Cvetković, Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević, i Miodrag Dragićević
Žanr: drama, triler
Scenario: Đorđe Milosavljević
Producent: Nikolina Vučetić Zečević
Produkcijska kuća: “Biberche”
Institucionalna podrška: “Filmski centar Srbije”, “Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje”

Ostavite komentar

%d bloggers like this: