Pogledajte novi trejler za film “Lepotica i Zver” – možda nešto najlepše što ćete videti danas!

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,
Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo finalne trejlere za film “LEPOTICA I ZVER” (BEAUTY AND THE BEAST).

Zbog veoma brojne i raznolike publike koja željno iščekuje najnoviju verziju voljene bajke, na našoj teritoriji će biti dostupna i titlovana i sinhronizovana verzija filma.

“LEPOTICA I ZVER” će se na repertoarima naći 16. marta a karte su već u prodaji u bioskopima Cineplexx Ušće, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Podgorica, Cineplexx Priština i DokuFest Prizren.

Obezbedite vaša mesta na vreme, saznajte šta će se desiti kada i poslednja latica otpadne! Doživite među prvima na velikom platnu jednu od najčarobnijih priča svih vremena!

U sinhronizovanoj verziji filma glasove glavnim likovima dali su Mina Sovtić i Lejla Hot u ulozi Bele, Petar Benčina i Boris Režak u ulozi Zveri, Vojin Ćetković i Đorđe David u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, Caci Mihailović i Ljuba Ninković u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Dragan Mićanović i Slobodan Stefanović u ulozi Lumijera, svećnjaka, Bojan Žirović je Kadenca, cimbal, Katarina Jovanović u ulozi Madam de Plakar, Predrag Ejdus je Časvort, sat iznad kamina i Beta Đorevska i Ivana Knežević u ulozi gđe Čajnik.

Pogledajte sinhronizovani trejler filma:

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: