Počeo najveći nagradni konkurs “Sezona Blokbastera – Vrelo leto u Areni”

Dragi prijatelji,

Najveća akcija Arene Cineplex, „Sezona blokbastera – vrelo leto u Areni!“ počinje 29. juna i trajaće sve do 31. avgusta u ponoć. Ekskluzivno u Areni Cineplex imaćemo priliku da pogledamo najaktuelnije filmove ovog leta a tokom nagradnog konkursa verni posetioci Arene Cineplex imaće priliku da osvoje vredne nagrade. Glavna nagrada biće LG televizor 32LH500D, a ostale vredne nagrade odnose se na DDOR Polisu putnog zdravstvenog osiguranja za jednu osobu za period od 10 dana, DDOR Pomoć na putu – paket standard za jednu godinu, koji važi za Republiku Srbiju i Evropu, 2 DDOR Intenzivna treninga bezbedne vožnje u Navak nacionalnoj vozačkoj akademiji u trajanju od 8 časova, 5 paketa Coca Cola proizvoda, 20 brendiranih maski za mobilni telefon, 10 vaučera za besplatnu Big PIzzu, 10×2 besplatne bioskopske karte za film po izboru u Areni Cineplex, 20 vaučera za besplatne koncesije (srednji meni – kokice + piće) u bioskopu Arena Cineplex, promo gadget-i iz filmova i 50 poena na mobilnoj aplikaciji Arena Cineplex.

Ekskluzivna Blokbaster revija sadrži najtraženije filmske naslove ove godine kao što su Automobili 3 koji je na redovnom repertoaru od 15. juna, Transformersi: Poslednji vitez i Ludilo devojačke večeri koji su od 22. juna na repertoaru, Grozan ja 3, na repertoaru od 29. juna, Spider-Man: Povratak kući od 6. jula, Planeta majmuna: Rat od 13. jula, Dunkirk od 20. jula, Valerijan i carstvo hiljadu planeta od 27. jula, Emoji od 3. avgusta, Tvrd orah 2 od 17. avgusta, Mračna kula od 10. avgusta i Vozač od 24. avgusta.

Svi posetioci bioskopa prilikom kupovine karata na blagajnama dobijaće besplatne promo kartice na kojima će se nalaziti detalji nagradnog konkursa, naslovi filmova za koje važi konkurs i mesto za podatke kupca. Za svaku kupljenu ulaznicu za filmove iz blokbaster revije, posetilac dobija jedan pečat na blagajni na predviđeno mesto za navedeni film. Potrebno je sakupiti 6 pečata za 6 različitih filmova kako bi se ispunili uslovi za učestvovanje u nagradnom konkursu. U nagradnom konkursu mogu učestvovati svi posetioci Arene Cineplex koji u periodu od 29. juna do 31. avgusta pogledaju 6 od 12 blockbuster filmova i za kupljenu ulaznicu dobiju pečat u svojoj kartici pored naslova filma. Ubacivanjem popunjenog kupona (sa 6 pečata za različite filmove i svim potrebnim ličnim podacima) u za to predviđenu kutiju na blagajni bioskopa, automatski se kvalifikuje za nagradni konkurs. Svaki posetilac može ubaciti u kutiju neograničen broj pravilno popunjenih kupona.

Pored popunjavanja promo kartice, a kako biste stekli konačno pravo na učešće na nagradnom konkursu, potrebno je da u predviđeni prostor na promo kartici napišete odgovor na pitanje ZAŠTO VOLIM ARENU? Nakon 31. avgusta komisija će razmatrati pristigle odgovore i nagraditi najkreativnije.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: