Počela premijerna projekcija domaćeg filma “Patuljci sa naslovnih strana”

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vam prenesemo prve utiske i deo fantastične atmosfere sa crvenog tepiha povodom premijere domaćeg filma “Patuljci sa naslovnih strana”! Najnovija komedija reditelja Milorada Milinkovića (“Mrtav, ladan”, “Čitulja za Eskobara”, “Potera za Sreć(k)om”) počela je da se prikazuje večeras u Sava Centru od 20h, a potom i u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 20:45h.

Crvenim tepihom u Sava Centru prodefilovali su glumci i autori ovog filma: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Jelena Đukić, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Tamara Krcunović, Miloš Vlalukin, producent Predrag Bajčetić, scenarista i reditelj Milorad Milinković i mnogi drugi.

Dolazak glumaca i drugih javnih ličnosti izazvao je oduševljenje publike i veliko interesovanje brojnih predstavnika medija.

Nakon projekcije publici će se pokloniti autorska i glumačka ekipa filma.

O FILMU:
Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Film “Patuljci sa naslovnih strana” donosi nam “Bombona Production” u koprodukciji sa Taramount Filmom, Livada produkcijom i Cinplexxom. Na redovne repertoare svih bioskopa film stiže sutra, 18. januara u distribuciji Taramount filma. Ovo ostvarenje podržali su: Ministarstvo kulture republike Srbije, Filmski Centar Srbije i kompanije: Minaqua, Ratan Sedia, Hit Auto Staro sajmište, DPC i Moj kiosk.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: