Pirs Brosnan ponovo sarađuje sa svojim “Bond” rediteljem

Martin Kempbel bio je reditelj prvog Brosnanovog Bond filma, “Golden Eye”, a sada, ponovo sarađuju na akcionom ostvarenju koje se ovih dana snima u Londonu. U pitanju je film “The Foreigner”, u kome Džeki Čen i Pirs Brosnan igraju glavne uloge, a ovih dana stanovnicima Londona i turistima ostala je u sećanju jedna scena sa snimanja filma. Onima koji su znali o čemu se radi bilo je interesantno, dok onima drugima, koji nisu imali pojma da se snima film, bilo je prilično traumatično iskustvo, jer su pomislili da je u pitanju neki teroristički napad.

Inače, Kempbel i Brosnan već planiraju svoj naredni zajednički projekat. U pitanju je adaptacija romana Ernesta Hemingveja, “Across The River And Into The Trees”. Za duo koji je navikao da diže stvari u vazduh, ovo je svakako promena ritma.

“Across The River And Into The Trees” govori o ratnom veteranu koji saznaje da je oboleo od neizlečive bolesti. Na svom poslednjem lovu, on upoznaje mladu groficu i njihov susret ga motiviše da razmisli o životu i pronađe još snage u sebi.

Produkcija ovog ostvarenja trebalo bi da počne oktobra meseca u Veneciji. Brosnana ćemo, uskoro, osim u filmu “The Foreigner”, koji se snima, moći da vidimo i u trileru “I.T.” koji se nalazi u fazi postprodukcije.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: