Pevač Aca Lukas se oprobao kao glumac u filmu “Jesen samuraja”

Izvor: Taramount


Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se estradna zvezda Aca Lukas priključio ekipi filma “JESEN SAMURAJA”.

Preksinoć se u prostorijama radio Beograda popularni pevač Aca Lukas oprobao u glumačkim vodama u domaćem filmu ”JESEN SAMURAJA”, reditelja Danila Bećkovića. Lukas će u ovom ostvarenju tumačiti sam sebe, ali neće biti pevač nego kockar.

Foto: Nataša Ilić

Foto: Nataša Ilić

Vrlo interesantno je da Aca neće uzeti honorar za snimanje filma. ”Honorar uzimam za one stvari kojima se jako dobro bavim. Ovo mi je izazov i ako se budem pokazao kao dobar glumac, biće i većih uloga i dobrih honorara”, rekao je Aca pre odlaska na set.

Pevač je izjavio i da nije ni trenutka razmišljao kad mu je ponuđeno da se pojavi u filmu, rame uz rame sa vrhunskom glumačkom ekipom koju čine Petar Strugar, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Vesna Trivalić, za koju je rekao da je jedna od njegovih naomiljenijih glumica.

Ekipa filma je zadovoljna kako se Aca snašao u ovoj ulozi, scenu je snimio brzo i efikasno, a partner mu je bio makedonski glumac Vlado Jovanovski.

Foto: Nataša Ilić

Foto: Nataša Ilić

Jedno je sigurno – svi jedva čekamo 3. oktobar, kada će se održati premijera ovog filma u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Karte su već u prodaji, obezbedite najbolja mesta na vreme.

JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: