Penelope Kruz priključuje se glumačkoj postavci za film “Murder On The Orient Express”

Prema scenariju Majkla Grina nastaje rimejk filma “Murder On The Orient Express”, čiji razvoj pratimo već par meseci unazad.

Od angažovanja Keneta Brane kao režisera i glumca, preko priključenja Anđeline Džoli, do njenog odlaska iz glumačke ekipe, nižu se vesti o ovom ostvarenju.

Najnovija jeste da ćemo u ovom filmu imati prilike da gledamo Penelope Kruz, ali za sada nije poznato koja tačno uloga će joj pripasti. Ona se tako pridružila Džoniju Depu, Dejzi Ridli, Lesliju Odomu junioru, Džudi Denč, Mišel Fajfer, Majklu Penji i Džošu Gadu.
Original iz 1974. godine, koji je režirao Sidni Lumet bio je nominovan za nagradu Oskar u šest kategorija, a Radnja filma “Murder on the Orient Express“ odvija se u čuvenom vozu koji tokom svog putovanja biva mesto svirepog ubistva poznatog američkog tajkuna. Slavni belgijski detektiv, Herkul Poaro, koji se inače prvi put spominje u ovom romanu, pokušaće da reši ubistvo u skučenom i opasnom prostoru, prepunom neobičnih karaktera, od kojih je svako, na svoj način, imao motiv za ovaj zločin.
Produkcija filma “Murder On The Orient Express” počinje novembra meseca u Londonu, a premijera je zakazana godinu dana kasnije, tačnije 24. novembra u Velikoj Britaniji, a 22. novembra u SAD-u.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: