“PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE” premijerno 8 februara u bioskpima Cineplexx i Sava Centru

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera filma “PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE” (FIFTY SHADES DARKER) održati 8. februara u bioskopima Cineplexx (UŠĆE Shopping Center, Delta City, Niš, Kragujevac Plaza i Mne Delta City Podgorica), sa početkom u 19.30 časova i Sava Centru sa početkom u 20.30 časova.

fsd_no_more_rules_srpski

Karte za drugi, željno iščekivani nastavak svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“ samo u bioskopima Cineplexx puštene su u prodaju juče i mogu se kupiti na njihovim blagajnama!

Započnite novu 2017. godinu na najbolji mogući način, prepustite se ovoj strastvenoj, neobuzdanoj i čarobnoj ljubavnoj priči koja će vas iznova osvojiti.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

fsd_no_more_secrets_srpski

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

„Pedeset nijansi – Mračnije“ režira Džejms Foli („Strah“, „Kuća od karata“), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: