Ozbiljna ekipa konačno u filmu “Triple Frontier”

Nakon godina i godina bezuspešnih pokušaja da se snimi ovaj film izgleda da je došlo vreme da se stvari promene na bolje. Još pre par godina imali ste prilike da se informišete o pripremama za snimanje filma “Triple Frontier” u kojem su u početku glavne uloge trebalo da imaju Tom Henks i Vil Smit.

Nakon odustajanja Smita zbog filma “Collateral Beauty” kao zamena za njega razmatran je Džoni Dep. A kada je produkciju pogodilo odustajanje i Depa i Henksa, kao glavni glumci viđeni su Tom Hardi i Čening Tejtum. Ni od njihovog ugovora nije bilo ništa, ali volja za filmom je i dalje bila jaka. Čak i nakon odustajanja studija Paramount, “Triple Frontier” nije bio “sahranjen” među nerealizovane projekte.

Jedno kratko vreme braća Aflek bila su zainteresovana da spasu ovaj projekat, ali… znate kraj i ove priče.

Svetlo na kraju tunela viđeno je konačnom potvrdom Maharešale Alija da igra u ovom ostvarenju, mada, sa najnovijim informacijama u ovom ostvarenju, Ali se ne nalazi u najnovijoj ekipi.

Ovih dana saznajemo da su Mark Volberg, Čarli Hanam, Garet Hedland i Pedro Paskal u ozbiljnim pregovorima za učešće u produkciji filma “Triple Frontier”.

Dž.C. Čandor (“All Is Lost”) angažovan je za režiju.

Netflix je preuzeo produkciju filma koji bi trebalo da se snima na tromeđi država Paragvaj, Argentina i Brazil, a priča bi trebalo da prikaže komplikovane odnose na tromeđi ovih država gde vladaju kriminalni karteli.

Produkcija filma trebalo bi da počne na Havajima i Kolumbiji sledećeg meseca.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: