Ovaj duo obećava dobru akcionu komediju, “Villa Capri”

Scenarista i reditelj Ron Šelton (“Hollywood Homicide “, “Bull Durham”, “White Men Can’t Jump”) dobio je podršku kompanija eOne i Endurance Media za akcionu komediju u kojoj će glavne uloge igrati dva veterana, dobro poznata svetskoj filmskoj publici.

Oskarovci Morgan Frimen i Tomi Li Džouns igraće bivšeg FBI agenta i bivšeg mafijaškog advokata koji su se našli u programu zaštite svedoka. Oni će morati da ostave svoje nesporazume po strani kako bi izbegli naručeno ubistvo sa njihovim imenima na listi.

“Villa Capri” trebalo bi da počne da se snima ovog leta u Meksiku.

Ovo će biti veliki povratak Robna Šeltona koji nije imao projekat još od 2003. godine, kada je snimio akcionu komediju sa Harisonom Fordom i Džošom Hartnetom, “Hollywood Homicide”.

Morgana Frimena uskoro ćemo gledati u akcionom ostvarenju “Now You See Me 2” i rimejku filmskog klasika “Ben-Hur”, dok je Tomi Li Džouns glumio u akcionom trileru “Criminal”, kojeg smo nedavno takođe imali prilike da gledamo. Sledeći film u kojem ćemo ga videti je najnoviji deo Born franšize sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi, pod nazivom “Jason Bourne”. U bioskope nam dolazi 29. jula.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: