Otvoren CineStar bioskop u Zrenjaninu

Pred više od 500 zvanica iz kulturnog, privrednog i političkog života Zrenjanina, uz veliki vatromet, otvoren je, drugi po redu, CineStar bioskop u Srbiji. Pored Pančeva i Zrenjanin od danas ima najsavremenije sale za prikazivanje svetskih bioskopskih hitova.

Foto: blockbuster.rs

Foto: blockbuster.rs

Objekat, koji se prostire na 1500 kvadratnih metara u zrenjaninskom Aviv parku ima četiri sale koje su opremljene najsavremenijom projekcionom video tehnologijom i vrhunskim Dolby Digital EX i DTS zvučnim sistemom. Jedna od njih je i eXtreme sala, koja poseduje platno od sto metara kvadratnih, premazano srebrom, koje daje kristalno čistu sliku. Još jedna novina su ljubavna, VIP i Love Box sedišta.

Osim toga, u okviru bioskopa nalazi se igraonica i rođendaonica za najmlađe, sa Playstation konzolama i ostalim interesantnim stvarima koje privlače pažnju mališana.

Foto: blockbuster.rs

Foto: blockbuster.rs

“Ovoliki odaziv Zrenjaninaca na svečanom otvaranju, pokazatelj je da smo doneli pravu odluku da naš drugi objekat otvorimo baš ovde, u srcu Banata. Ovo je drugi multiplex u Srbiji koji kompanija Blitz CineStar otvara i ovu investiciju smo lako realizovali zahvaljujući odličnoj saradnji i velikoj podršci lokalne samouprave. Prezadovoljni smo što smo dobili priliku da doprinesemo kulturnom životu Zrenjanina i zato ćemo se truditi da na repertoaru imamo aktuelne filmske blokbastere koje ćemo prikazivati paralelno sa svetskim premijerama. Kao i svuda u regionu gde se nalaze naši bioskopi, omogućili smo visok nivo usluge, po kojoj je lanac bioskopa CineStar prepoznatljiv”, izjavio je, između ostalog, Zoran Savić, direktor Blitz CineStar kompanije za Srbiju.

cinestar3

Foto: blockbuster.rs

Od sutra, kada počne zvanični program bioskopa CineStar u Zrenjaninu, posetioci će imati prilike da premijerno pogledaju filmove “Deadpool” i “How To Be Single”.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: