Osvoji duplo više sa Cineplexx bonus karticom

Izvor: Cineplexx


Sakupi dodatne bodove prilikom svake dopune do kraja oktobra meseca

Nedostaju ti bodovi za omiljenu nagradu i ne znaš kako najbrže da ih sakupiš? Plaćaj svojom Cineplexx bonus karticom i osvoji duplo više!

Do kraja oktobra, svi posetioci bioskopa Cineplexx će imati priliku da osvoje dupli broj bonus bodova prilikom svake uplate na svoju Cineplexx bonus karticu.

Osvoji duplo vise sa svojom Cineplexx bonus karicom

Dopunom svoje Cineplexx bonus kartice sa najmanje 2.000 dinara, pored duplih bonus bodova, možeš ostvariti i dodatne pogodnosti:

popust na cene bioskopskih ulaznica
online kupovinu ulaznica
preuzimanje rezervisanih bioskopskih ulaznica do 10 minuta pre početka projekcije (umesto uobičajenih 30 minuta)
atraktivne nagrade u zamenu za bodove

Prilikom svake posete bioskopima Cineplexx, tokom trajanja akcije, posetioci će moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su i akcioni spektakli “Zaštitnik” sa Melom Gibsonom i “Džek Ričer – Bez povratka” sa Tomom Kruzom u vodećim ulogama.

Tinejdžeri će imati priliku da kao vanškolsku aktivnost izaberu Teens night u bioskopima Cineplexx i upoznaju “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu”, dok dobru zabavu i pregršt smeha garantuje nastavak romantične komedije o omiljenoj singl devojci celog sveta u filmu “Beba Bridžit Džons”.

Nismo zaboravili ni najmlađe posetioce, koji će se zabaviti uz animirane avanture “Hrabri viter Trenk” i “Dva ortaka i jazavac”, a sve one koji su se smejali malom Budi i situacijama u kojima se našao mladi podgorički “tigar”, moći će da uživaju u novom ostvarenju reditelja Danila Bećkovića “Jesen samuraja”.

Više informacija o redovnom repertoaru i filmovima u narednom periodu možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: