Obi Van Kenobi dobija svoju trilogiju?

Kada glasine krenu, vrlo često se ispostave tačnim. Da li će to biti i u ovom slučaju ostaje nam da sačekamo i vidimo. U svakom slučaju, Juan MekGregor pozvan je na sastanak sa Disney kreativnim timom radi pregovora o (za sada) “neimenovanom projektu”. Ono što je procurelo jeste informacija da Disney planira još jednu trilogiju vezanu za “Star Wars” serijal, ali ovoga puta sa Obi Van Kanobijem u glavnoj ulozi. Radnja ove trilogije trebalo bi da se odvija u periou između “Revenge of the Sith” i “A New Hope” i pratiće Obijevo nadgledanje odrastanja mladog Luka Skajvokera. U radnji ovih filmova će bitne role imati i Oven Lars kao i Dart Maul.

Foto: Disney/Star Wars

Foto: Disney/Star Wars

Početkom godine, MekGregor je izrazio želju da se pojavi u novom ostvarenju reditelja Dž.Dž.Abramsa, ali je isto tako izrazio i strah da će reditelj tražiti nekog ko više liči Aleku Ginisu (originalni Obi Van Kenobi). “Problem je što sam ja igrao mladog Obija. Njima sada treba starija verzija, a to je Ginisov tip Kenobija”, rekao je tada MekGregor. No, izgleda da će mu se želja ispuniti i da će ponoviti svoju ulogu mlađeg Džedaja u tri nova filma, ako sadašnji pregovori proteknu kako treba.

Ovo je, za sada, samo spekulacija, ali ako se ispostavi tačnom to bi značilo da Disney ima čak devet “Star Wars” filmova u planu u narednim godinama.

Ono što se zna sa sigurnošću jeste da se najnovije ostvarenje “Star Wars: The Force Awakens” u bioskopima pojavljuje 18. decembra pod rediteljskom palicom Dž.Dž. Abramsa. Glavne uloge imaju Mark Hamil (Luk Skajvoker), Harison Ford (Han Solo) i Keri Fišer (Princeza Leja), a tu su i nezaobilazni Entoni Denijels (C-3PO), Keni Bejker (R2-D2) i Piter Mejhju (Čubaka), uz novu, mlađu, ekipu koja će svakako osvežiti serijal.

%d bloggers like this: