Novi trejler za SF ostvarenje “What Happened to Monday?”

Netflix nam donosi novi trejler za naučno-fantastični akcioni triler pod nazivom “What Happened to Monday?”, režiran od strane Tomija Virkole (“Hansel & Gretel: Witch Hunters”).

Film poznat i pod nazivom “Seven Sisters”, a za koje su scenario napisali Maks Botkin i Keri Vilijamson govori o ne tako dalekoj budućnosti, gde država zbog prenaseljenosti i gladi, preduzima drastične mere u vidu tzv. politike jednog deteta. Sedam identičnih sestara (Numi Rapas), nazvanih po danima u nedelji, žive u stalnom skrivanju da bi preživele, jer ih progoni biro pod nazivom “Child Allocation Bureau”. On je pod rukovodstvom Nikolet Kajman (Glen Klouz) i sprovodi strog program planiranja porodice, sa dozvolom da jedna porodica ima samo jedno dete. Sestre će zbog toga morati da doskoče sistemu sa idejom da se sve predstavljaju kao jedna od njih. Vođene idejom svog dede (igra ga Vilem Defo), koji ih je odgajio, svaka može da izađe u javnost jednom nedeljno prema svom identitetu, dok su samo u svom stanu slobodne da budu ono što jesu. Sve to funkcioniše do trenutka kada se sestra po imenu Ponedeljak ne vrati kući

Glumačku postavku čine Vilem Defo, Glen Klouz, Numi Rapas, kao i Marvan Kenzari , Kristijan Rubek, Pol Svere Hagen i drugi.

Premijera filma zakazana je za 18. avgust na Netflix striming platformi.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: