Novi trejler za “Rogue One: A Star Wars Story”, a u njemu stari znanac

Decembar se polako približava a sa njime i najnovija priča iz “Star Wars” sage, “Rogue One: A Star Wars Story”. Ostvarenje, doduše, ne prati glavnu priču, ali ćemo u njemu imati prilike da shvatimo kako je došlo do nekih dešavanja vrlo bitnih za istoriju sukoba u galaksiji, upoznamo neke nove likove i sretnemo se sa starim znancima.
Ogroman uspeh filma “Star Wars: The Force Awakens” dao je vetar u jedra kompaniji Disney. Snimanje “Star Wars: Episode VIII” nedavno je završeno.
Osim toga, planira se i samostalno ostvarenje o mladom Hanu Solou, kao i priča o Boba Fetu.
Naravno, u velikoj kompaniji kakva je Disney, koja drži do kvaliteta, kontrole su uvek aktivne, a kako stvari stoje, “Rogue One: A Star Wars Story” u stadijumu u kojem je bio završen pre par meseci, uopšte nije zadovoljilo čelnike studija, pa su morala da se urade ponovna snimanja.
Reditelj Gart Edvards, koji je radio na prvom “Godzilla” rimejku pokazao je da on može da uradi veliki studijski blokbaster. Ali “Rogue One” nije bio ni blizu onome što je Džej Džej Abrams uradio sa “Star Wars: The Force Awakens”. Zbog toga je Disney naredio da se ponovi snimanje.
Iz priloženog se ne primećuje da li su korišćene stare ili nove scene, ali moramo priznati da ne izgleda ni malo loše.
Kakva će biti cela priča, to je već drugo.
Za sada, uživajte u drugom zvaničnom trejleru za ostvarenje “Rogue One: A Star Wars Story”, a pre nego što se decembra pojavi u bioskopima sigurno smo da ćemo imati prilike da vidimo još materijala. Na samom kraju trejlera, videćemo i ko nas očekuje u ovoj priči, nakon dužeg vremena.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: