Novi trejler za avanture simpatičnog Pedingtona

Nespretni Meda Pedington vraća se na velike ekrane u ostvarenju “Paddington 2”, od strane kompanije Studiocanal UK, koja nam donosi novi trejler.

Originalni film je baziran na fiktivnom junaku, Medi Pedingtonu, poznatom iz dečije literature, tačnije iz serije knjiga koje je napisao britanski autor Majkl Bond.

Nastavak ove porodične komedije nam donosi Medu Pedingtona zaokupiranog proslavom stotog rođendana tetke Lusi. On prihvata da radi bilo kakve poslove, koliko god neobični bili, samo da bi uspeo da zaradi novac i kupi joj savršen poklon. Međutim, zaplet nastaje kada taj poklon, tačnije knjiga, koju je pronašao u jednoj antikvarnici, biva ukradena. Tada Meda Pedington, zajedno sa porodicom Brauni u kojoj živi, kreće u potragu za lopovom.

Glumačku postavku čine Hju Grant, Brendan Glison, Piter Kapaldi, Sali Hokins, Džuli Volters, Džim Brodbent i Hju Bonevil, a Medi Padingtonu je svoj glas pozajmio i ovaj put Ben Višou, kao i Imelda Stonton, tetki Lusi.

Premijera filma “Paddington 2”, režiranog od strane Pola Kinga, prema scenariju koji je napisao zajedno sa Sajmonom Farnabijem, najavljena je u Velikoj Britaniji za 10. novembar ove godine, a u SAD-u za 12. januar 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: