Novi psihološki triler za Naomi Vots, “The Wolf Hour”

Veliki gradovi imaju svoje prednosti, ali i mane. Jasno je da svi mi umnogome zavisimo od električne energije i da nam njen nestanak pričinjava neprijatnosti, ali kada su u pitanju metropole, tako nešto može da dovede do veoma nepoželjnih posledica. Jedna takva situacija dogodila se 1977. godine u Njujorku, kada je za samo dva dana zbog nestanka struje došlo do povećanog razbojništva, tj. izvršena su mnogobrojna pljačkanja, iskrsli su razni neredi, a zabeleženi su i slučajevi podmetanja požara.
Kompanija HanWay priprema film o pomenutom događaju pod nazivom “The Wolf Hour”, a glavna uloga pripala je Naomi Vots, koja će osim toga biti prisutna i kao izvršni producent. Ova glumica će biti u ulozi kulturne ikone i aktivistkinje tokom 1960-tih, Džun Li, koja je izgubila nekadašnje poštovanje i podršku, a koja će se naći u vrlo nezgodnoj poziciji i na iskušenju tokom jedne od najtamnijih tačaka u istoriji Njujorka.
Ovaj triler će biti ponuđen na filmskom tržištu tokom predstojeće manifestacije AFM(American Film Market), koja će se održati od 01. do 08. novembra u Santa Moniki( Kalifornija, SAD).
Pisac i režiser ovog ostvarenja je Alister Benks, a očekuje se da produkcija počne krajem ove jeseni u Njujorku.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: