Novi poni u filmu “My Little Pony”

Kako navodi sajt MovieWeb, “My Little Pony”, kod nas poznat pod nazivom „Moj mali poni“ predstaviće novog junaka ponija kome će glas pozajmiti Kristin Kenovit, i time će najaviti prvi animirani film za kompaniju Hasbro. Naime, kompanija Hasbro Inc. se udružila sa kompanijom Lionsgate kako bi dovele na veliko platno Hasbrovu svetski poznatu franšizu “My Little Pony”.

Scenario za film je napisala Megan MekKarti, koja je inače pisac i producent animirane serije „My Little Pony: Friendship Is Magic“, a produkcija je pripala Hasbrovom studiu Allspark Pictures. Globalni marketing i distribucija je pripala kompaniji Lionsgate, osim na području Kine.

Već više od 30 godina brend “My Little Pony”  egzisdtir na tržištu, sa svojim porukama o prijateljstvu i prihvatanju, a prate ga fanovi svih uzrasta. Tačnije, od 1983. godine formirana je čitava serija igračaka koju čine raznobojni poniji sa jedinstvenim simbolima, nazvanim “cutie marks”.

Stiven Dejvis, glavni urednik za sadržaje u kompaniji Hasbro Inc. , rekao je: “Počastvovani smo što smo u partnerstvu, kako bi kompanija Hasbro prikazala publici svoje brendove na novi i uzbudljiv način. Megan MekKarti i grupa koja radi na filmu “My Little Pony” “ su veoma talentovani i predstavljaju kohezivni tim sa kojim smo srećni. Volimo da radimo sa njima i veoma smo uzbuđeni zbog izdanja koje podrazumeva veoma talentovanu Kristin Kenovit, nakon našeg ispitivanja novih mogućnosti ovih junaka i mogućnosti nove priče vezane za franšizu”.

Kako još sajt navodi, u filmu mračne sile napadaju Ponyville i zbog toga Tvajlajt Sparkl, Apldžek, Rejnbou Daš, Pinki Paj, Flateršaj i Rariti, polaze na nezaboravno putovanje izvan Ekvestrije, gde se sreću sa novim prijateljima i uzbudljivim izazovima, na zadatku da iskoriste magiju prijateljstva i sačuvaju svoje domove.

Režiser filma je Džejson Tejsen, dok su producenti Brajan Goldner i Stiven Dejvis zajedno sa Megan Mek Karti i Majkl Vogelom kao ko-izvršnim producentima.

Ovo je drugi film kompanija Lionsgate i Hasbro, koje su takođe uradile produkciju akcionog filma zasnovanog na svima dobro poznatoj društvenoj igri Monopol.

„My Little Pony“ stiže u bioskope 01. decembra 2017. godine.

%d bloggers like this: