Novi akcioni tim koji će vas nasmejati do ‘džonsona’

Upoznajte dva drugara iz škole koje je život razdvojio, pa ih je posle, na čudan način, spojio. Kevin Hart igra bivšu sportsku zvezdu iz srednje škole, koji je postao računovođa, a Dvejn Džonson, gubitnik, koga su svi zadirkivali, sada je tajni agent koji radi za CIA.

Na čudan način, i to ne Hartovom voljom, oni će postati partneri koji će pokušati da osujete planove prodaje tajnih vojnih podataka. Osim Dvejna Džonsona i Kevina Harta, u filmu ćemo videti Ejmi Rajan, Eda Helmsa, Danijel Nikolet i Bobija Brauna.

Foto: Bluegrass Films

Foto: Bluegrass Films

Dvejn Džonson je imao neobičnu inspiraciju za svog junaka. On ga je zasnovao na glavnom liku filma “Big” u kome je igrao Tom Henks, odraslog čoveka koji je izuzetno detinjast i gleda na svet naivno, kroz oči neiskvarenog tinejdžera. Nosi svoju Public Enemy majicu, kargo pantalone i patike na posao, međutim, ispod tog prijateljskog izgleda krije se savršena ubilačka mašina.

centralintelligencesmall

Kompanija Bluegrass Films stoji iza produkcije ovog ostvarenja. Ajk Barinholc i Dejv Stasen napisali su scenario, dok je režiju radio Roson Maršal Tarber (“Dodgeball: A True Underdog Story”, “We’re the Millers”).

Za distribuciju su zadužene Warner Bros., New Line Cinema i Universal Pictures, a film “Central Intelligence” dolazi u bioskope 17. juna 2016. Pogledajte trejler.

%d bloggers like this: