Novi akcioni projekat Džejsona Stejtama u kineskoj koprodukciji

Dok očekujemo Džejsona Stejtama, uz Vina Dizela i Dvejna Džonsona, u filmu “Furious 8”, on ne gubi vreme, već radi na još jednom akcionom projektu, koji za sada nema zvaničan naziv. Kako navodi, The Hollywood Reporter, Stejtam i Stiv Česmen sa svojom kompanijom SJ Pictures u koprodukciji sa kompanijom Road Pictures, koja ima sedište u Pekingu, planiraju da pokrenu snimanje u Kini i Evropi sledeće jeseni. Projekat je napisao Kurt Vimer, scenarista filmova “Total Recall” i “Point Break”. Režiser još uvek nije poznat, a produkciju če raditi Česmen uz Gongminga Kaia i Džulijen Favre u ime Road Pictures-a.

Stejtamu je dodeljena uloga britanskog poslovnog profesionalca, koji živi u Hong Kongu, a koji će ići u poteru zajedno sa kineskim agentom pokušavajući da razreši veliku otmicu.

Ovaj projekat, Kai je prokomentarisao rečima: “ Ovo je perfektan način za Džejsona Stejtama da osvoji kinesko tržište. On je prava globalna zvezda koja ima tako autentičnu povezanost sa publikom širom sveta. Uzbuđeni smo što ćemo moći da pokrenemo produkciju za ovaj film, koji označava početak onoga što vidimo da je produktivno dugoročno partnerstvo sa Džejsonom i Stivenom.”

Pratićemo dalja dešavanja vezana za ovaj uzbudljivi projekat i izveštavati vas.

%d bloggers like this: