Nova Olafova avantura uz legendarni film “Zaleđeno kraljevstvo” u bioskopima

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Od četvrtka 30. novembra, zahvaljujući magiji iz Diznijevog studija, u bioskope nam stiže nova animirana dvadesetjednominutna avantura “ZALEĐENO KRALJEVSTVO – PRAZNIK S OLAFOM” (OLAF’S FROZEN ADVENTURE). Ovaj film prikazivaće se uz već dobro poznati, Oskarom nagrađeni i najgledaniji ikada animirani naslov “ZALEĐENO KRALJEVSTVO” (FROZEN) i to u odabranim bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Art bioskop “Aleksandar Lifka” (Subotica), Centar za kulturu (Smederevo), Kulturni centar (Lebane), Cineplexx Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva) i preko Mobil 3D Cinema opreme.

Uz četiri potpuno nove i originalne pesme, imaćemo priliku da na bioskopskim platnima ponovo vidimo omiljene likove koje smo upoznali 2013. godine. U sinhronizaciji ove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

Film “ZALEĐENO KRALJEVSTVO – PRAZNIK S OLAFOM” prikazivaće se u sinhronizovanoj 3D verziji i isključivo posle animiranog filma “ZALEĐENO KRALJEVSTVO” (FROZEN), a karte su već u prodaji!

O FILMU:

Ovog puta Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji. Njih dvojica prečešljaće kraljevstvo uzduž i popreko kako bi pronašli najlepši praznični običaj i spasili prvi Božić za svoje prijatelje. Ali, ispostaviće se da su običaji veoma lični i da je ono što čuva jedna porodica, za drugu čudno. Zato će Olaf zgrabiti sve što može da bi usrećio svoje prijatelje.

“ZALEĐENO KRALJEVSTVO” najuspešniji je animirani film svih vremena, a naša publika uživala je u avanturama sestara Ane i Elze, Olafa, Hansa i Svena 2013. godine.
Kako bismo novoj maloj bioskopskoj publici na najlepši način predstavili nastavak ove priče koja nam stiže 2019. godine, rešili smo da uz nove Olafove avanture ponovo prikažemo i ovaj, mnogima najomiljeniji animirani film.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: