Noa Holi radi na dva filma za Fox Searchlight

Kreator i pisac dve FX antologijske televizijske serije “Fargo” i “Legion”, Noa Holi preiprema dva nova filma za kompaniju Fox Searchlight. Jedan od njih je film u kojem će glumiti Ris Viderspun i nosi naziv “Pale Blue Dot”, a drugi “Buried Bodies” zasnovan na tzv. “Lake Pleasant Bodies Case” slučaju iz sredine 1970-tih.

“Pale Blue Dot” je naučno-fantastični film koji prati priču o ženi astronautu, koja se vraća na Zemlju sa svoje misije iz svemira i nakon toga gubi osećaj za stvarnost. Osim što glumi Ris Viderspun će biti prisutna i kao jedan od producenata.

Sa druge strane, “Buried Bodies” je drama koja je inspirisana pomenutim slučajem, a koji je vezan za sudski postupak vođen u Njujorku. Tom prilikom, advokati Frenk Armani i Fransis Belž, su se našli pred etičkom dilemom, da li da ispoštuju svog klijenta optuženog za ubistvo, koji im je otkrio lokaciju gde se nalaze tela dve devojke za koje se znalo da su nestale. Oni su utvrdili nalaze, ali ih nisu prijavili policiji, sve dok njihov klijent nije pobegao iz zatvora i pretio jednom od njih. Porodice žrtava su bile kivne na njih i bili su odbačeni od celokupne zajednice, zbog svoje očajničke posvećenosti zakletvi.

Ostaje da pratimo dalji razvoj ova dva projekta.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: