Neverovatni praktični efekti pri snimanju filma “Rogue One: A Star Wars Story”

Veliko zagrevanje je počelo pred premijeru filma “Rogue One: A Star Wars Story” u režiji Gareta Edvardsa i sasvim je jasno, po do sada viđenom, da je ovo film iz  “Star Wars” franšize. Pre desetak dana smo bili u prilici da vidimo novi trejler za ovo ostvarenje, a sada je objavljen i kratki video sa snimanja filma, kao i TV spot.

Radnja u ovom filmu se odvija pre priče koja je obeležila ostvarenje “Star Wars: A New Hope”. Glavna junakinja, Džin Erso, vojnik i odmetnik, suočiće se sa najvećim izazovom kada dobije zadatak od Mon Motme da ukrade planove za Zvezdu smrti, uz pomoć ostalih pobunjenika i drugih snaga svesnih rastuće moći Imperije. Oni će na svom putu naići na skup različitih vrsta vanzemaljaca, a mi u ovom kratkom snimku možemo zaviriti “iza kulisa” i videti kako je teklo snimanje istih i kako su oživeli pred kamerama zahvaljujući timu talentovanih ljudi.

Još jednom da podsetimo, Studio Disney će premijerno pokazati film “Rogue One: A Star Wars Story” u bioskopima 16. decembra ove godine.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: