Netflix i braća Aflek spašavaju “Triple Frontier”?

Od kako smo počeli da pišemo o ostvarenju “Triple Frontier”, nekoliko puta menjale su se glumačke i rediteljske postavke. Pre dve godine aktuelna je bila vest da su Tom Henks i Vuil Smit u pregovorima oko glavnih uloga u ovom filmu.

Nakon što je ova kombinacija propala, jedno vreme pričalo se o Džoniju Depu kao jednom od glavnih glumaca, a zatim i tandemu Čening Tejtum i Tom Hardi. Maheršala Ali u međuvremenu je angažovan za jednu od uloga, a u jednom periodu režiju je trebalo da radi Ketrin Bigelou, ali je i ona odustala.

Studio Paramount našao je njenu zamenu u reditelju Dž. C. Čandoru, ali ovaj malerozni projekat nikako nije mogao da se pokrene sa mrtve tačke, da bi na kraju studio Paramuont odustao potpuno od njega.

Ovih dana stižu ponovo lepe vesti za priču koja je smeštena na tromeđi država Paragvaj, Argentina i Brazil, poznatoj kao mesto sa najvećom stopom kriminala na svetu. Pokušaji borbe sa organizovanim kriminalnim grupama ovde su izuzetno teške. Ovo bi trebalo da bude suština priče  filma, sa, za sada, nepoznatim detaljima oko toga koga bi igrali glavni glumci, odnosno, da li bi bili na strani zakona ili kriminala.

Kompanija Netflix prva je priskočila u pomoć ovom projektu, a braća Aflek zainteresovana su za glavne uloge u filmu, koji još uvek nije izgubio ni reditelja, tako da bi Čandor ipak mogao da sedne na rediteljsku stolicu.

Scenario za ovaj film napisao je Mark Boal (“The Hurt Locker”, “Zero Dark Thirty”), a da li će se stvari konačno pokrenuti sa mrtve tačke ili će se loša sreća nastaviti, ostaje da vidimo.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: