Ne propustite spektakl “Disney on ice”! Od večeras u Kombank Areni!

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Disney On Ice predstavlja Čarobna kraljevstva

Disney On Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra!

Čarobna kraljevstva predstavljaju omiljene likove iz Disney●Pixar Automobila, Male sirene, Disney●Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo. Ulaznice za  predstavu u Kombank Areni puštene su u prodaju.

Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma Omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.  Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na info@taramountfilm.com.
Važno obaveštenje: Ulaznice za šou Disney On Ice – Čarobna kraljevstva dostupne su po različitim cenama u zavisnosti od dana prikazivanja.

I to nije sve!

Kupovinom PORODIČNOG PAKETA (4 ulaznice), ostvarujete popust od 10%!

Predstava Disney On Ice – Čarobna kraljevstva odigrava se u Kombank Areni u sledećim terminima:
– Petak 13. oktobar u 19 časova- Subota 14. oktobar u 11:30, 15 i 18:30 časova- Nedelja 15. oktobar u 11:30, 15 i 18:30 časova

Foto: Disney

Sve infotmacije o predstavama, ceni i načinu kupovine karata možete naći na sajtu www.disneyonice.rs.

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

„Naše stvaranje Arendela i vizuelna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformišu pozornicu iz leta u zimu,“ navodi producentkinja Nikol Feld. „Iako deluje veoma očigledno da se Zaleđeno kraljevstvo uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuće najtananija osećanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizačkim umećem.“
Iz Radijator Springsa na ledenu ploču stižu nam likovi iz Disney●Pixar filma Automobili, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostala ekipa, u prirodnoj veličini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujući umetničkom umeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oči i usta pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu.  Vukša će nas zabaviti svojim ludorijama u radnji, dok će nas ostali likovi iz Automobila oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

Foto: Disney

“Čarobna kraljevstva povezuje klasične i moderne Diznijeve priče,” rekao je producent Kenet Feld. “Publika će biti oduševljena u Radijator Springsu u kom će se susresti sa nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Videće likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena i Disney●Pixar Priče o igračkama 3 i otkriće priču punu akcije, magije i nezaboravnih likova iz Zaleđenog kraljevstva.”Kako bi stvorili Čarobna kraljevstva, duo otac – ćerka okupio je talentovan i neverovatno kreativan tim koji se sastoji od reditelja Džeja Smita, Peti Vinsent (rediteljke tačaka  Priče o igračkama 3 i Zaleđeno kraljevstvo), scenariste Džerija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice Emi nagrade Sare Kavahare, Sindi Stjuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Zaleđeno kraljevstvo), kostimografkinje Sintije Nordstorm, Skota Lejna (kostimografa tačke Priča o igračkama), kostimografa tačke Zaleđeno kraljevstvo i nominovanog za nagradu Emi Džordža A. Poplika, dizajnera svetla Pitera Morsa, dizajnera svetla tačke Priče o igračkama 3  Aleksa Rirdona, dizajnera svetla tačke Zaleđeno kraljevstvo  Sema Dotija i scenografa Džeremija Rejltona.Za kompletnu listu gradova i datumima izvođenja predstave, posetite naš Disney On Ice sajt   i informišite se o svim aktuelnostima putem društvenih mreža:• Facebook  •  Twitter  • YouTube  

Foto: Disney

 

 

Preko 40 najboljih klizača iz celog sveta stvoriće čaroliju za naše najmlađe gledaoce, a u njihovim bravurama uživaće i odrasla publika, jer je predstava “DISNEY ON ICE – ČAROBNA KRALJEVSTVA” na najbolji mogući način iskombinovala priče novih, modernih i likova iz klasičnih bajki. Od 19 časova, večeras, uživaćemo u predstavi inspirisanoj Malom sirenom, Automobilima, Pričom o igračkama, a po prvi put će naša publika imati priliku da vidi i Zaleđeno kraljevsto, i to baš na ledu!

Posebno smo ponosni na činjenicu da svoju evropsku turneju “DISNEY ON ICE – ČAROBNA KRALJEVSTVA” počinje iz naše zemlje, pa je nekim od klizača koji su se tek priključili ansamblu upravo Beograd prva destinacija u kojoj će ikada nastupati.

Vidimo se ovog vikenda da zajedno uživamo u avanturama sestara Ane i Elze, sneška Olafa, Munje Mekvina i njegovih drugara, Vudija, Baza Svetlosnog, sirene Arijel i princa Erika, a tu će biti i fantastična Diznijeva družina, Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: