Nastavak filma “Sicario” dobio režisera

Svideo vam se prošlogodišnji krimi-triler “Sicario”? Onda imate razloga da sa nestrpljenjem očekujete njegov nastavak, koji nosi naziv “Soldado”. Podsećanja radi, originalni film, rađen prema scenariju Tejlora Šeridana, govori o principijelnom FBI agentu koja je u službi Vladine operativne grupe, a koja ima zadatak da uhvati lidera moćnog i surovog meksičkog kartela droge. “Sicario” je režirao Deni Vilnev.
Deadline sada objavljuje ekskluzivnu vest, da će nastavak ovog filma režirati italijanski režiser Stefano Solima. On je prepoznatljiv po režiji italijanske krimi-serije, pod nazivom “Gomorrah”(“Gomorra – La serie”, 2014.).
Vodeći u glumačkoj postavci u originalnom filmu bili su Benisio Del Toro, Džoš Brolin i Emili Blant. U nastavku je poznato da više neće biti prisutna junakinja koju je igrala Emili Blant (Kejt Mejser) i da će se priča fokusirati na karaktere koje su igrali Del Toro (Alehandro Gilik) i Brolin (Met Grejver). Oni će se zainteresovati za to šta se krijumčari preko granice između Meksika i SAD-a kroz tunele kojima su se ilegalno prebacivali imigranti i droga, jer se oni mogu, takođe, upotrebiti za ulazak terorista u SAD.
Kompanije Black Label Media i Lionsgate finansiraju film”Soldado”. Očekuje se da na jesen ove godine otpočne njegova produkcija.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: