Nastavak filma “Fantastic Beasts” dobio nove članove glumačke postavke

Pojedina filmska ostvarenja prosto očaraju publiku, pa se vrlo brzo u bioskopima pojavi i njihov nastavak. Takav je slučaj i sa filmom “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, pred čiju je premijeru, krajem 2016. godine, postalo jasno da nas očekuje jedna nova franšiza i to sa ukupno pet ostvarenja.

Sada idemo u susret prvom najavljenom nastavku, koji za sada još uvek nema zvaničan naslov, ali se uveliko snima i okuplja članove glumačke postavke. Pored prethodno najavljenog učešća Edija Redmejna, Džonija Depa, Ketrin Voterston, Ezre Milera, Džada Loua, Alison Sudol, Zoi Krevic, Dena Foglera u ovom ostvarenju ćemo gledati i nekoliko novih članova. Prva najavljena nova članica je Džesika Vilijams, a zatim tu su i Brontis Džodorovski, Fiona Glaskot, Volf Rot, Viktorija Jejts, Derek Ridl, Popi Korbi-Tjuč i Kornel S Džon.

Još uvek nije poznato u kojim ulogama će se naći Džesika Vilijams i Fiona Glaskot, dok će Džodorovski glumiti Nikolasa Flamela, alhemičara koji je prvobitno spomenut u originalnim knjigama i filmovima o Hariju Poteru. Rot će biti u ulozi karaktera zvanog Spilman, Jejts će glumiti Bantija, Ridl će biti Torkil Travers, dok će Korbi-Tjuč igrati Roziera i Kornel S Džon Arnolda Gazmana. Verovatno ste poznali likove pod nazivom Travers i Rozier, koji su se pojavili u serijalu o Hariju Poteru kao pratioci Lorda Voldemorta.

Da podsetimo, režiju filma “Fantastic Beasts And Where To Find Them 2” radi Dejvid Jejts, a njegova premijer aje najavljena za 16. novembar 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: