Nakon ovog, nema više trejlera za “The Hunger Games” serijal

Kompanija Lionsgate objavila je poslednji trejler za film “The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”, koji će, ujedno, biti i poslednji trejler koji ćemo ikada moći da vidimo, vezano za ovu priču. Naravno, ne računamo kućne varijante koje bi mogli da prave obožavaoci, govorimo o zvaničnoj verziji.
Premijera filma se približava. Za nešto više od mesec dana, 20. novembra, publika će, konačno, imati prilike da pogleda kako se čitava priča završava. Narod nacije Panem, ustaje protiv diktatora, predsednika Snoua (Donald Saterlend), predvođen odabranom ekipom id Okruga 13. Ali, on neće mirno otići. Glavni grad pretvoren je u jednu veliku zamku. Na svakom koraku postavljeni su senzori, minirane su ulice, a preostala vojska čeka iza ugla. Izbori koji budu morali da se naprave, neće biti nimalo laki. Velika bitka, za veliko finale.
Frensis Lorens potpisuje režiju akcionog spektakla, a u glavnim ulogama videćemo Dženifer Lorens, Lijama Hemsvorta, Džoša Hačersona, Elizabet Benks, Vudija Harelsona i, malo pre pomenutog, Donalda Saterlenda.

%d bloggers like this: