Nakon objave naslova, “Spider-Man: Homecoming” Sony najavljuje i glavnog negativca?

Vatreno krštenje prijateljskog komšije, Spajdermena, u novom ruhu, od strane novog glumca, Toma Holanda, očekuje nas uskoro, u filmu “Captain America: Civil War”.

Sony i Marvel već punom parom pripremaju samostalni projekat, a veoma bitna stavka, koja može usmeriti čitavu priču u dobrom ili lošem smeru jeste i to ko će biti glavni negativac, odnosno glavni protivnik Spajdermena.

A zašto ne bivši Betmen?

Kao i svi ostali, i “Spider-Man: Homecoming” ispoštovače originalnu priču o nastanku ovog superheroja, i sve događaje koji su vodili ka njegovom shvatanju da “uz veliku moć dolazi i velika odgovornost”. Džon Vats će nam predstaviti svoju viziju te priče, koju će pripremiti scenaristi Džeon Frensis Dejli i Džonatan Goldstin.

Majkl Kiton je u ranoj fazi pregovora sa Sony-jem oko toga kojeg bi negativca mogao da igra i da li će to odgovarati obema stranama. Naravno, ko bi to mogao da bude, drži se u strogoj tajnosti, mada već se čuju glasine da bi to mogao biti lik koji se u originalu zove Vulture, a u prevodu kod nas – Lešinar.

Foto: Marvel

Foto: Marvel

S obzirom na Kitonovu ulogu Betmena, a nedavno i Birdmena, nikome nije problem da ga zamisli u ulozi ovog negativca. Inače, početkom avgusta Majkla Kitona moći ćemo da vidimo u ostvarenju “The Founder” u kojem igra Reja Kroka, jednog od osnivača McDonald’s-a, a poznati glumac priprema se i za ostvarenje “American Assassin”.

“Spider-Man: Homecoming” očekuje nas u bioskopima 7. jula sledeće godine, a do tada, slušamo šta se dešava.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: