Najveći kompliment jednog C3PO-a drugom: “Je*i se!”

Gostujući u emisiji kod Konana na kanalu TBS, novi C3PO, glumac Alan Tidik, podelio je interesantne susrete sa originalnim C3PO glumcem, Entonijem Danijelsom.
Alan se prisetio razgovora sa slavnim glumcem kada ga je pitao za iskustva u igranju zlatnog droida C3PO. S obzirom da se u ono vreme morao nositi skelet robota i da se kaciga šrafovima pričvršćivala za glavu glumca, sadašnji ‘motion capture’ metod, kada glumac nosi helanke sa senzorima na sebi i kreće se komotno, pomalo je iritirao pripadnika stare garde.

Foto: LucasFilm

Foto: LucasFilm

Međutim, Alan Tidik nije ništa uzeo za zlo.
Prilikom jednog njohovog razgovora, seća se Tidik, Danijels ga je upitao: “Čekaj, da li ti zaista nosiš kostim robota ili se radi ‘motion capture’ “?
Kada mu je Tidik odgovorio da je ovo drugo, Danijels je dobacio “Gvno jedno”.
Sledeći susret bio je još zanimljiviji.
“Kada sam ga video (Danijelsa) na premijeri, ponovo sam ga pozdravio i rekao ‘Pitaću vas za utiske kada sve bude gotovo, ako možete da mi kažete kakav sam bio’. Nakon filma video sam ga na zabavi, prišao mi je i rekao: ‘J
bi se’ i to je jedan od najboljih komplimenata koji sam dobio”, priseća se Alan Tidik.


“Rogue One: A Star Wars Story” upravo je prešao zaradu od 500 mil.$ na bioskopskim blagajnama i još uvek se ne vidi posustajanje.
Očekuje se da će biti jedan od najboljih filmova ove godine, zasluženo, možemo dodati.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: