“Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2” u bioskopima Cineplexx

Ladies night uz nastavak romantične komedije i poklone iznenađenja

Foto: Cineplexx

Foto: Cineplexx

Nastavak romantične komedije koja je osvojila svet! Ladies night uz omiljenu grčku porodicu i film „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“, biće održan u četvrtak, 31. marta samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20 časova.

Foto: Cineplexx

Foto: Cineplexx

Pored likova koje smo toliko dugo čekali da vidimo na velikom platnu, sve dame očekuje besplatni primerak magazin Cosmopolitan i poklon iznenađenja koje je pripremila kompanija Master Time. Turistička agencija Balkan Fun obradovaće jednu damu po bioskopu prvomajskim putovanjem u Paraliju za dve osobe.
Film koji je još 2002. godine osvojio simpatije publike širom sveta, konačno dobija nastavak. “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2” se vraća i to sa istom postavom, ali i još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i Džon Korbet, a novi član porodice je njihova ćerka Paris koju glumi Elena Kamporis. Nakon što su proveli većinu vremena fokusirajući se na svoju problematičnu ćerku, Tula i Ian se u ovom nastavku suočavaju sa bračnim problema, a takođe se moraju nositi sa još jednim grčkim venčanjem – ovaj put, još većim i debljim.
Karte za Ladies night i projekciju filma „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“ su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplexx.rs.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: