Moguće odlaganje produkcije fima “Wolverine 3”, evo i zašto…

Svima je poznato da će “Wolverine 3” biti poslednji film u kojem će igrati Hju Džekmen. Početak produkcije zakazan je za 2016. godinu, a premijera filma trebalo bi da bude održana sledeće, 2017. godine.

Međutim, glavni glumac ovih dana izašao je u javnost izjavom koja bi ove rokove mogla da produži. Sa jedne strane, njegov razlog je razumljiv, sa druge, to može da bude mač sa dve oštrice. Naime, Hju Džekmen kaže: “Ovo je poslednji put da ću igrati Logana, a sebi sam obećao i rekao sam svima da, dok taj scenario ne bude savršen, dok to ne bude savršeni scenario da se ‘odjavim’, neću početi snimanje. Zbog toga neću da kažem ‘da’ unapred, jer dok strana 115, 120, koja god da je…”, bio je jasan Džekmen.

 Foto: Twentieth Century Fox

Foto: Twentieth Century Fox/Marvel

U istom intervjuu otkriveno je da će Patrik Stjuart imati bitnu ulogu u filmu, kao profesor Ksavijer, i da će se obratiti pažnja na njihov međusobni odnos, gotovo kao oca i sina. Scenario je na pola puta završen. Ostaje još nekih sat vremena materijala, a Hju Džekmen kaže da je, za sada, sve na 90% tamo gde bi trebalo da bude.

“Osećam da guram mnogo jače nego ranije. Pretpostavljam da je ulog veći, kao kada najavite pred kraj poslednje sezone da će vam ona biti poslednja, ne želite da vaša igra ne bude na najvišem nivou… Ljudi me pitaju, ‘Kako ćeš moći da se oprostiš od uloge?’. Za mene, jedini način da se oprostiš je ako svakoga dana ‘pustiš krv’ na tom setu. Konačni plan je da se počne snimanje sledeće godine. Počinjem sa treningom, počinjem sa ishranom i mentalnim pripremama… Već duže vreme znam kako želim da završim ovu odiseju, ovo sjajno putovanje i neću dozvoliti da bude išta slabije od toga”, bio je jasan Džekmen.

Ostaje nam da vidimo šta je to poznati glumac zamislio kao svoj oproštaj od uloge Logana, za koju, po poslednjem intervjuu za MTV, zna koga bi želeo kao naslednika.

%d bloggers like this: