Miloš Biković tumači glavnu ulogu u ruskom filmu „Izvan granica realnosti“

Izvor: FCS


Domaća publika će od 15. marta imati priliku da pogleda film Izvan granica realnosti (ruksi naslov: За граньюu) bioskopima širom Srbije. Glavne u ovoj avanturističkoj priči sa elementima fantastike uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

Film potpisuju reditelji Aleksandar Boguslavski i Frančesko Ćinkvemani. Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Foto: Ares Film

„Majkl nije dobar momak,“ objašnjava Biković. „Naprotiv, on iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta. Navijam za ovaj projekat. Na njemu je radio tim mladih ljudi, koji su puni duha i entuzijazma. Zaista me je inspirisala njihova pozitivnost.“

Ostavite komentar

%d bloggers like this: