Milica Todorović u holivudskom filmu

Milica Todorović, mlada pevačica, ovih dana može se naći u medijima, ali ne povodom nove pesme ili albuma, već vezano za ulogu u filmu koji je uradila sa poznatom svetskom glumačkom zvezdom. U ostvarenju Breda Siberlinga, “An Ordinary Man”, ona će igrati uz Bena Kingslija. Svoje scene je već snimila, u Beogradu. U IMDb bazi podataka ne postoji njeno ime među glumcima, tako da, pretpostavljamo, uloga nije velika, ali videćemo kada produkcija bude završena.

Kako pevačica kaže, ne sme da iznese puno podataka jer je pod ugovorom. O svom iskustvu je mogla da otkrije sledeće: “Snimila sam holivudski film. Glumim sa poznatim glumcem koji ima titulu ser. Ne mogu da otkrivam ništa više zbog ugovora”. Inače, Milica je dugo vremena igrala u pank operi Emira Kusturice “Dom za vešanje”, a s obzirom da je za ostvarenje “An Ordinary Man” bila potrebna glumica koja zna da peva, Nenad Pavlović, direktor kastinga se setio Milice i organizovao poseban kasting za nju, pred Bredom Siberlingom.

Za sve što joj se trenutno dešava zahvana je reditelju Emiru Kusturici. “Gluma je divna profesija, ali pevanje je moja prva ljubav. Uvek ću biti zahvalna Emiru Kusturici, koji me je naučio da glumim”, rekla je Milica.

%d bloggers like this: