Met Dejmon u epskoj avanturi “Veliki kineski zid” od 19. januara u bioskopima

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da najnoviji film Meta Dejmona “VELIKI KINESKI ZID” (THE GREAT WALL) od 19. januara stiže na velika platna naših bioskopa.

Epska avantura koja se mora doživeti na velikom platnu prikazivaće se u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Fontana, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Dom kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, Dom kulture (Obrenovac), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

Odaberite vaš omiljeni bioskop i ne propustite sjajan provod već ovog vikenda!

Great Wall poster za web

Oskarovac Met Dejmon predvodi najveću borbu ljudskog roda za opstanak u filmu „Veliki kineski zid“, studija Legendary i Universal Pictures.

Pored njega, značajne uloge u ovom epskom spektaklu tumače Pedro Paskal, Vilem Defo, Đing Tjen, Endi Lau i mnogo drugi.

Kad ratnika, plaćenika (Dejmon) zatvore u Kineskom zidu, on će otkriti misteriju koja stoji iza jednog od najvećih čuda našeg sveta.

Kad talasi zastrašujućih zveri koje nameravaju da prožderu svet, opkole masivnu strukturu, njegova potraga za bogatstvom pretvoriće se u putovanje ka herojstvu kad se priključi ogromnoj armiji elitnih ratnika i suoči s nezamislivom i naizgled nezaustavljivom silom.

Foto: Legendary/Universal Pictures

Foto: Legendary/Universal Pictures

U režiji jednog od najfascinantnijih vizualnih stilista našeg doba, Džanga Jimoa, ova akciona fantazija predstavlja njegovu prvu produkciju na engleskom jeziku i najveći film koji je ikad snimljen u celosti u Kini. Da bi stvorio „Veliki kineski zid“, Jimou je okupio izvanrednu ekipu koja predstavlja najbolje ljude Istoka i Zapada u jedinstvenoj globalnoj produkciji. Rezultat je spektakl ogromnih razmera koji se ne sme propustiti.

 

Pogledajte trejler filma:

Ostavite komentar

%d bloggers like this: