Marvel Universe Live! Superjunaci stižu u Hrvatsku!

Izvor: Taramount


Marvel Universe superjunaci oživljavaju na porodičnoj predstavi koja stiže u Hrvatsku po prvi put.

Karte za Marvel Universe LIVE! kreću u prodaju 26.08.2016. u 12:00

Foto: Marvel Entertainment

Foto: Marvel Entertainment

Porodica Marvel na okupu! Po prvi puta ikad, Marvel superjunaci i negativci oživeće u areni i nastupiti u spektakularnoj porodičnoj predstavi uživo! Marvel Universe LIVE! Superjunaci u akciji – dolaze u Zagreb ovog novembra.

Ovaj šou donosi zabavu na najvišem nivou, uz predstavu kakvu nikada pre niste videli. Dovodeći najveću ekipu Marvel likova u predstavu uživo, publika će imati priliku da pogleda neke od najdražih Marvelovih superjunaka van ekrana i na pozornici – a videće i akciju uživo pred svojim očima.

Svi će moći da navijaju za svoje najdraže Marvelove superjunake, uključujući Spajdermena, Ajronmena, Hulka, Tora, Crnu udovicu i mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najozloglašenijih Marvelovih negativaca uživo, predstava prepuna akcije za celu porodicu. Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsavremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, vazdušnim akrobacijama, borilačkim veštinama, motorima i još mnogo toga.

Od tvoraca spektakularne predstave Disney On Ice, Feld Entertainment Inc. Vodeći svetski producent scenske zabave uživo sa zadovoljstvom predstavlja Marvel Universe LIVE! u Zagrebačkoj Areni na čak 8 predstava od 25.11. do 27.11. Predstavu je do sada pogledalo više od 2 miliona porodica u 65 američkih gradova u prvoj turneji.

Foto: Marvel

Foto: Marvel Entertainment

“Oduševljeni smo što dovodimo Marvel Universe LIVE! dajući porodicama priliku da po prvi put uživaju u spektakularnoj predstavi uživo. Publika će se osećati kao da je prebačena u neverovatan Marvelov blokbaster film, uz zanosnu priču i neprestane akrobacije” rekao je Stiven Amstrong, VD Feld Entertainment, Inc. u severnoj Evropi.

Uz 50 članova postave i preko dve godine istraživanja i razvoja, Marvel Universe LIVE! koristi najsavremenije inovacije u svojoj predstavi, poput vazdušne pirotehnike i akrobacija koje je razvio tim iz holivudskih blokbastera, „Tor“ i najnovijih „Čudesni Spajdermen“ filmova.

Šou uključuje inovativnu rasvetu, 3D projekcije, 21 projektor, najveći “leteći” sistem ikad korišćen za predstave uživo i najnoviji Spotlight Tracking System.

“Zaista je neverovatno videti kako se spajaju elementi ovog spektakularnog šoua uživo” rekao je Marvelov kreativni direktor Džo Kesada. “Tehnologija koju koristimo u predstavi vas neće samo izuti iz cipela, već će vas odvesti u potpuno novi Marvel svet, kakav nikada pre niste videli.

Pridružite se Marvel porodici u ovoj uzbudljivoj predstavi. Sudbina svemira zavisi od toga!

Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i na web stranici www.eventim.hr

Nestrpljivi obožavatelji mogu da se prijave kako bi imali prioritet, popuste i informacije o šou kod: www.feldentertainmentpcsignup.com

Ostavite komentar

%d bloggers like this: