Margo Robi kao ledi Merijen u “Robin Hood” spinofu

Sony Pictures pokreće novi projekat, koji će nam dati malo drugačiji uvid u jednu veoma dobro poznatu priču. U pitanju je samostalni film, koji će pratiti veliku ljubav Robina Huda, ledi Merijen i koji shodno tome nosi naziv “Marian”. Glumica koja je izabrana da tumači njen lik je Margo Robi, a moguće je da bude i jedan od producenata ovog ostvarenja.

Prema scenariju, koji nastaje pod perom Pita Berija, priča će biti smeštena u periodu nakon smrti poznatog junaka, Robina Huda, kada će njegovu plemenitu misiju nastaviti upravo njegova velika ljubav, ledi Merijen. Ona će voditi svoj narod u “ključni rat”, koji će odlučiti sudbinu celog kraljevstva i tako i sama postati heroj.

Da podvizi čuvenog odmetnika iz Šervudske šume predstavljaju dugogodišnju inspiraciju u svetu filma, govori činjenica da ovo nije jedini film vezan za Robina Huda koji je u pripremi. Naime, u više navrata smo do sada pisali da kompanija Lionsgate priprema ostvarenje koje nosi naziv “Robin Hood: Origins” u kojem glavnu ulogu tumači Taron Edžerton. Uz njega Džejmi Foks tumači lik Malog Džona, ledi Merijen će biti predstavljena od strane Iv Hjuson, Ben Mendelson će biti šerif od Notingema, dok će Džejmi Dornan igrati Vila Skarleta. Ovo ostvarenje bi trebalo da bude premijerno prikazano 23. marta 2018. godine.

Spin-of  pod nazivom “Marian” još uvek nema svog režisera, a nije poznato ni kada će početi njegova produkcija. Dalje novosti očekujemo u narednom periodu.

Margo Robi se, inače, priprema za još jedan spinof, ostvarenje “Gotham City Sirens”, koje će proizaći iz filma “Suicide Squad” i u kome će Margo Robi ponoviti odličnu ulogu Harli Kvin.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: