Majkl Pit kao negativac uz Skarlet Johanson u filmu “Ghost in the Shell”

Krajem oktobra smo pisali o filmu koji je u pripremi od strane kompanije DreamWorks, baziranom na istoimenoj japanskoj manga seriji, pod nazivom “Ghost in the Shell”. U pitanju je akcioni naučno-fantastični triler, za koji je do sada bio odabran pisac scenarija, Džonatan Šerman, i glavna glumica, Skarlet Johanson. The Hollywood Reporter donosi ekskluzivnu vest, da će ulogu negativca igrati Makl Pit, prepoznatljiv po ulozi gangstera u TV seriji “Boardwalk Empire”, dok će režiju raditi Rupert Sanders, engleski filmski režiser, koji je 2012. režirao film “Snow White and the Huntsman”, mračnu akcionu avanturu u svetu fantazije, zasnovanu na poznatoj bajci braće Grim, “Snow White”.

Majkl Pit je dobio ulogu fanatičnog hakera, pod imenom “The Laughing Man” (Čovek koji se smeje), čije je telo delom ljudsko, a delom mehaničko, jedan od onih negativaca protiv koga se bori kiborg iz Sektora 9, a kojeg igra Skarlet Johanson. Ovaj glumac, osim učešća u predstojećem SF filmu, upravo je izabran i kao deo glavne postavke za film “The Sleeping Shepherd”, zajedno sa Vilemom Defoom, Imodžin Puts i Izabelom Huper, a nalazi se i u glumačkoj postavci uz Kevina Kostnera, Gerija Oldmana i Tomi Li Džonsa za film “Criminal”, koji je trenutno u postprodukciji, a koga očekujemo premijerno ove godine.

Paramount će raditi distribuciju za film “Ghost in the Shell” širom sveta, a kako smo već navodili, premijera se očekuje 31. marta 2017. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: