Majkl Daglas u “Ant-Man & The Wasp“?

Pre nepunih mesec dana smo vas izvestili da su u toku pregovori sa Pejtonom Ridom, u vezi sa režijom nastavka filma „Ant-Man“, koji je predviđen za 2018. godinu. Nastavak će imati naziv “Ant-Man & The Wasp“. Sa sigurnošću je bilo poznato učešće vodećih glumaca, Pola Rada i Evanđeline Lili, ali se nije znalo da le će originalni Ant-Man i osnivač naučnog Pim instituta, dr Henk Pim (Majkl Daglas) biti prisutan i u nastavku. Collider je objavio da je sada i on u pregovorima za ovaj projekat, u cilju repriziranja svoje uloge. Prema izjavi koju je dao, vrlo je rad da to uradi, ali pod jednim uslovom, a to je, da bude manje izložen.

Evo o čemu je reč: “ Dobio sam poziv nedavno. Oni žele da pregovaraju za nastavak i ja sam pomislio ‘To je sjajno!’ Nadam se, da neću morati da se nosim sa mnogo velikim dijalogom, kao u prvom delu, ali proveo sam divno vreme radeći ga. Jednostavno divno, divno vreme. Glumačka postavka je bila fantastična. Pol, Evanđelina, Majkl Penja – siguran sam da će se on vratiti. Ako mogu da sastružu Korija Stola sa zida, siguran sam da će želeti i njega takođe, tako je dobar zlikovac. I Pejton takođe. Bilo je divno iskustvo, tako da znate, ja to pozdravljam. Smeškao sam se što ću biti umešan u film koji već ima premijerni datum 2018. …Teško je zamisliti tako nešto, ali je to sve dobro, sveukupno, to je dobro“.
Možemo ovome dodati i zvanično objavljenu scenu, koja će nas po svemu sudeći uvesti u predstojeći nastavak “Ant-Man & The Wasp“, jer je u njoj prikazan kostim koji bi mogla nositi Evanđelina Lili kao “The Wasp“(Osa), pogledajte:

Premijera filma “Ant-Man & The Wasp“ je najavljena za 06. jul 2018. godine.

%d bloggers like this: