“Magic Mike” ju je naučio da bude razigrana u braku

Džejda Pinket Smit nije bila sigurna šta je očekuje u filmu “Magic Mike XXL”, u kome su glavni likovi muškarci striperi. Međutim, sada kada je film završen, ona ima drugačiji pristup braku. “Naučio me je (film) da budem razigranija sa svojim mužem”, kaže ona misleći na Vila Smita sa kojim je u braku 18 godina. Prihvatila je konstataciju prijatelja o tome kako žene ne znaju da dele prostor i da žele da dominiraju istim. Ona je tu konstataciju prihvatila i povukla se kako bi mogla pomno da posmatra mušku ekipu filma koja je bila u velikoj većini. “Stvarno sam osećala da je ovo mesto za muško druženje. Pokušala sam da to poštujem i stvarno sam uživala posmatrajući muškarce. Bilo je veoma zabavno videti i shvatiti da muškarcima treba malo slobodnog vremena da budu dečaci”.

Foto: AP

Foto: AP

Njen kolega i glavni glumac u filmu, Čening Tejtum, koji je sedeo pored nje tokom intervjua, samo je potvrdno klimnuo glavom. Setio se razgovora sa jednom prijateljicom koja mu je rekla da kada se devojke sakupe one vole da pričaju o životu, karijerama, deci, vezama i ostalom. “Momci to ne rade. Mi radimo suprotno. Mi radimo sve osim priče o tim stvarima. Mi pravimo jedan mali svet. To je kao ventil za ispuštanje pritiska…muškarci su kao majmuni koji udaraju u zid kaveza.”

Međutim, Džejda Pinket Smit naučila je da tu ipak može biti ravnoteže. Sada posmatra svog muža, koji se po ceo dan glupira, na drugačiji način, znajući da je on jedno veliko dete. Posle filma naučila je da uživa u tom glupiranju i pridruži mu se nasuprot da ga toleriše, što je radila ranije.

%d bloggers like this: