Liv Tajler i Bel Pauli u hororu “Zver” od ovog četvrtka u bioskopima

Izvor: Dexin Film


Dobro poznata tema o vukodlacima, obrađena na novi, interesantniji način u debitantskom ostvarenju “Zver” reditelja Frica Boma na veliko bioskopsko platno stiže ovog četvrtka, 19. aprila. Glavne uloge poverene su mladoj i talentovanoj glumici Bel Pauli i fenomenalnoj Liv Tajler, koja se vraća na veliko platno nakon nekoliko godina pauze.
Ova uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva, pobrala je pozitivne kritike nakon svetske premijere, što govore i neki od komentara:
“Zver je fenomenalan i originalnan horor film, koji prevazilazi same okvire žanra, nudi snažan nastup glumačkog tria Pauli, Durif i Tajler, sve to uokvireno veštinom debitanta Frica Boma.” (Alex Arabian, Film Inquiry)
“Gospođica Pauli nastavlja da niže uspehe u savladavanju različitih likova koji su joj dodeljeni, pa tako ovde izgleda potpuno prirodno u svom krajnje neprirodnom okruženju za njen lik. Anin prvi izlazak na svetlost dana, interakcije sa kolegama iz škole, razvoj romantičnih osećanja prema Elelninom mlađem bratu, kao i patnja koju doživljava prilikom transformacija, spadaju u najbolje scene ovog ostvarenja. “ (Ben Kenigsberg, NY Times)
Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi…

Film “Zver” će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 19.aprila u distribuciji Dexin filma.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: