Lili Kolins u mračnoj komediji o anoreksiji, pod nazivom “To the Bone”

Osim gojaznosti, koja se opisuje kao bolest modernog doba u tu grupu se može svrstati i jedna sasvim suprotna bolest, anoreksija. U želji da dostignu idealan fizički izgled, veliki broj ljudi, pogotovo devojaka smanjuju količinu hrane koju unose, izgladnjujući se. Na žalost, nekima od njih se desi da stvari potpuno izmaknu kontroli i da dođe do drastičnog smanjenja težine.
Film, kao sedma umetnost, bavi se mnogobrojnim temama, na sebi specifičan način. Stoga je i malo pre spomenuta anoreksija, postala deo jednog filmskog projekta. Naime, The Hollywood Reporter, donosi vest da je u pripremi film pod nazivom “To the Bone”, kojeg će režirati Marti Nokson, što predstavlja njen režiserski debi, a treba dodati da je ona napisala i scenario za ovo ostvarenje i to na osnovu ličnog iskustva vezanog za poremećaj u ishrani. Navodi se da će u ovoj mračnoj komediji, koja je fokusirana na borbu mlade žene protiv anoreksije, glumiti Lili Kolins, glumica poznata po ulozi Snežane u filmu “Mirror Mirror”(2012.).
Marti Nokson je američka televizijska i filmska spisateljica, poznata po TV seriji “Buffy the Vampire Slayer”, u kojoj je bila prisutna kao pisac i producent.
Nadamo se da će ovaj projekat, nakon realizacije, poučno delovati na filmski auditorijum, posebno na njegov ženski deo, jer kao što znate i sami, lepota je nešto što dolazi iz dubine naše duše, a ne samo iz fizičkog izgleda, koji se kad-tad promeni.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: