Kventin Tarantino nije odustao od novog filma “Kill Bill”?

Svi znamo kako se završio drugi nastavak ove Tarantinove seckajuće karate/samurajske akcije. Mlada je sprovela svoju osvetu, pobivši ceo odred Otrovnica, profesionalnih ubica. Međutim, dođe li do nastavka znači da ili ima još nekoga kome treba da “vrati uslugu” ili neko ima neraščišćene račune sa njom. Sada je na Tarantinu da osmisli priču, naravno ako odluči da će doći do trećeg nastavka filma u kome je glavnu ulogu igrala njegova dugogodišnja muza, Uma Turman.

“Nikad ne reci nikad. Videćemo, kada je u pitanju ‘Kill Bill 3’”, rekao je slavni reditelj i dodao: “Uma bi zaista želela da ga snimi, pričamo o tome s vremena na vreme”. Tarantino je rekao kako treći deo zamišlja sa ćerkom žene koju je glumila Vivika A. Foks u prvom “Kill Bill” filmu.

Mlada je ubila Vivikin lik tokom osvetničkog pohoda, a sve je to videla njena ćerka koja je silazila iz školskog autobusa u tom trenutnku. “Moramo da sačekamo da Vernitina (Vivika A. Foks) ćerka dovoljno poraste kako bi krenula u osvetu”, kaže Tarantino. Da li će ovo značiti kraj Mlade u žutom kombinezonu? Videćemo.

%d bloggers like this: