Kugan i Rajli kao Stanlio i Olio

Stiv Kugan i Džon C. Rajli oživeće legendarni komičarski duo u ostvarenju Džona S. Beirda, “Stan & Ollie”. Nije teško pogoditi. Kugan će tumačiti Stena Lorela, a Džon C. Rajli Olivera Hardija u priči koja će opisati legendarnu turneju, poslednju koju je komičarski duo radio, 1953. godine.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Nekada čuveni par sada je ostareo i pomalo zaboravljen. Poseta na njihovoj turneji veoma je loša, ali to ih ne sprečava da se dobro zabavljaju. Lepota njihovih performansa prosijava kroz publiku i oni uspevaju da se ponovo povežu sa posetiocima. Turneja postaje hit, ali senke prošlosti, uz Oliverovo narušeno zdravlje, lebde nad njima i prete da ugroze čvrsto partnerstvo. Polako se otkrivaju nerazjašnjene stvari između nekada nerazdvojnih kolega i prijatelja i, možda i shvatajući da im je ovo poslednja turneja, počinju ponovo da otkrivaju koliko znače jedan drugom.

Foto: ddoughty.com

Foto: ddoughty.com

Iza filma stoji Fable Pictures, a projekat se razvija za BBC Films.

“Kao i mnogi drugi, rastao sam gledajući Lorela i Hardija i zbog toga sam počastvovan što mogu da pomognem da se ova neverovatna priča o ljubavi, smehu i prijateljstvu donese na veliko platno”, izjavio je Džon S. Beird.

Iako nije precizirano konkretno kada, zna se da će produkcija početi ove godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: