Keri Fišer ipak u “Star Wars: Episode IX”

Nakon tragične smrti poznate glumice, čuvene princeze Leje iz “Star Wars” originalne i obnovljene franšize, porodica Keri Fišer i studio LucasFilm postigli su zajednički sporazum da se lik Keri Fišer neće više pojavljivati u narednim “Star Wars” filmovima.

Međutim, kako je sve u svetu filma podložno promeni, pa čak i ‘najozbiljnija’ obećanja, tako je i ovog puta došlo do promene mišljenja.

General Leja Organa pojaviće se u najnovijem delu “Star Wars” serijala, “Star Wars: Episode IX”, objavio je njen brat Tod Fišer.

Podestimo se, pre samo tri meseca ovako je glasila zvanična izjava LucasFilm kompanije: “Želimo da uverimo naše obožavaoce da Lucasfilm nema planova da digitalno kreira Keri Fišer kao princezu ili generala Leju Organu. Keri Fišer je bila, jeste i uvek će biti deo Lucasfilm porodice. Ona je bila naša princeza, naš general i, najvažnije, naš prijatelj. I dalje nas boli njen odlazak. Čuvamo uspomenu na nju i zaostavštinu kao princeze Leje i uvek ćemo se truditi da odamo priznanje svemu što je pružila ‘Star Wars’-u”.

Ono što se još uvek ne zna jeste, u kojoj meri će se princeza Leja pojaviti u devetoj epizodi i koji će se neiskorišćeni materijal sa snimanja upotrebiti u novom filmu.

Odluku o tome treba da donese scenarista i reditelj, Kolin Trevorov, u saradji sa šefovima LucasFilma.

Premijera filma “Star Wars: Episode IX” očekuje nas krajem 2019. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: