Kejt Mara i Ed Helms novi članovi glumačke postavke za film “Chappaquiddick”

Prema istinitom događaju iz 1969. godine, nastaje film “Chappaquiddick”.

Kako Deadline javlja, glumačkoj postavci za ovo ostvarenje pridružili su se Kejt Mara (“The Martian”, “Fantastic Four”) i Ed Helms (“The Office”, “The Hangover” trilogija). Isti izvor je još u aprilu ove godine naveo da će ovaj film režirati Džon Karan uz Džejsona Klarka u glavnoj ulozi. Naime Klark će igrati Teda Kenedija, dugogodišnjeg američkog senatora, koji je jedne kobne letnje noći izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa mosta, prevrnuo se i ostavio zarobljenu putnicu, 28-mogodišnju Meri Džo Kopekni, pobegavši sa mesta nesreće. Umesto policije, Kenedi je pozvao svog rođaka Džoa Gargana i jednog prijatelja, kojima je rekao da pokušaju da pronađu njeno telo u potonulom automobilu. Iako je Gargan bio odan, iz moralnih razloga uspeo je na kraju da ubedi Kenedija da pozove policiju sledećeg jutra. Nesreća se dogodila uoči sletanja Apolo 11 misije na mesec.
Kejt Mara će, kao što pretpostavljate, glumiti Meri Džo Kopekni, ženu koja je bila učiteljica, sekretarica i pomoćnica u političkoj kampanji Robertu Kenediju, dok će Ed Helms glumiti Džoa Gargana, rođaka Teda Kenedija.
Scenario za ovaj film napisali su Tejlor Alen i Endrju Logan, koji je bio na tzv. crnoj listi (“The Black List”) tokom 2015. godine.
Snimanje filma “Chappaquiddick” treba da otpočne krajem ovog leta.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: